Gjeni dashurinë dhe përmbushjen në poligami

Gjeni partnerët tuaj të jetës.

Poligamia ndërton marrëdhënie më të qëndrueshme dhe familje më të forta.

Gjeni partnerët tuaj të jetës me Modern Polygamy, faqja #1 e takimeve për poligaminë!

Regjistrohu Për Një Profil Falas
English

Si ndryshon poligamia nga marrëdhëniet moderne?

Gjëja më e jashtëzakonshme në lidhje me takimet poligamie është se të gjithë kanë synime afatgjata që nga fillimi.

Merrni parasysh gjërat që keni dashur gjithmonë më shumë. Një shtëpi dhe familje për të quajtur miqësinë tuaj, kuptimplotë, duke ditur kontributin tuaj në botë, dashurinë e pakushtëzuar dhe një rrugë për jetën tuaj që keni zgjedhur. Këto janë në thelb të poligamisë.

Bashkohuni me Modern Polygamy dhe gjeni rrugën tuaj drejt lumturisë dhe dashurisë që dëshironi.

Si praktikohet poligamia?

Shumica e njerëzve zgjedhin poligaminë për shkak të dëshirës për të pasur një familje më të madhe dhe më të fortë. Ata i shohin të gjithë si një rol të rëndësishëm dhe të pazëvendësueshëm në familje. Ata duan të jetojnë në një shtëpi, të flenë në një shtrat me partnerët e tyre dhe të ndërtojnë një familje së bashku.

Disa poligamistë u thirrën në të vetëm për arsye fetare. Në këto raste, shumë njerëz zgjedhin të jetojnë në shtëpi të ndara dhe të kenë jetë të ndara me marrëdhënie individuale. Edhe pse jo aq e zakonshme, kjo është zakonisht forma e poliamorisë që shfaqet në TV sepse shihet si më e pranueshme për shikuesit.

Nuk ka asnjë mënyrë "të duhur" për të qenë poligam, vetëm mënyra e duhur për marrëdhënien tuaj.

Kush punon, kush qëndron në shtëpi, kush fle ku dhe në sa shtretër varet nga ju.

Kjo faqe është gjithashtu e disponueshme në këto gjuhë: Українська | Slovenčina | русский | Română | Język Polski | Lietuvių Kalba | Latviešu Valoda | Eesti | Bosanski Jezik | Hrvatski Jezik | Čeština | Suomi | Français | Deutsch | Magyar | Italiano | Norsk | Português | Slovenski Jezik | Svenska | Español | Shqiptare | Српски | български | Ελληνικά | Türkçe | Dansk | Nederlands | Íslenskur | Afrikaans | Gaeilge | Bahasa Indonesia | Melayu