Na Kontaktoni

Gjithçka që bëjmë bazohet në sigurimin e komunitetit poligam, poligamistëve aspirantë dhe atyre që mendojnë se po thirren në poligami me një mënyrë të sigurt dhe frymëzuese për t'u takuar me njëri-tjetrin.

Ne duam të jemi platforma që ju zgjidhni për të gjetur dashurinë e jetës tuaj.

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për t'ju ndihmuar në udhëtimin tuaj dhe për të dëgjuar komentet tuaja. Komentet tuaja na ndihmojnë të sigurojmë përvojën dhe suksesin e ndeshjeve që dëshirojnë përdoruesit tanë.