Politika e privatësisë

ModernPolygamy.com ka një bazë të madhe përdoruesish nga kultura, fe dhe stile jetese të ndryshme. Ju po na besoni një pjesë të rëndësishme dhe delikate të jetës suaj, gjetjen e partnerëve tuaj të jetës. Si e tillë, privatësia dhe siguria e anëtarëve tanë janë të një rëndësie të madhe për ne.

Ne nuk do të shesim ose ndajmë informacionin e profilit tuaj, ose ndonjë informacion rreth jush, kompanive ose individëve të jashtëm.

Ne marrim masa për të siguruar që informacionet dhe fotografitë e profilit tuaj të mos vidhen dhe përdoren diku tjetër. Këto masa nuk janë të pamundura për t'u mposhtur, por ato e bëjnë mbledhjen e të dhënave të përdoruesve tanë më shumë telashe sesa duhet t'i vlejë hajdutit. Do të thotë gjithashtu se ka objektiva shumë më të lehtë për dikë që kërkon të vjedhë informacionin e profilit.

Masat kundër vjedhjes që ne përdorim nënkuptojnë gjithashtu se thjesht ruajtja e një fotografie profili është mjaft e vështirë, megjithëse marrja e një fotografie nga ekrani është gjithmonë e mundur, sigurisht.

Përveç gjurmimit të analitikës (si Google Analytics), asnjë informacion rreth anëtarëve nuk do të ndahet me palët e treta. ndonjëherë. Përjashtimi i vetëm është nëse marrim një urdhër gjykate të vlefshëm.

Megjithatë, duhet të pranoni se çdo informacion që futni ndërsa jeni identifikuar në ModernPolygamy.com mund të shihet nga anëtarët e tjerë.

Të gjitha informacionet që ndani, të gjitha informacionet e llogarisë, të gjitha regjistrimet e aksesit dhe të gjitha aktivitetet e kryera gjatë hyrjes në llogarinë tuaj janë të dukshme për administratorët. Administratorët mund të hyjnë, ndryshojnë ose fshijnë çdo gjë në lidhje me llogarinë tuaj në çdo kohë, pa paralajmërim paraprak, pa njoftim pas dhe me ose pa arsye. Kjo është për mbrojtjen tuaj dhe për të siguruar që anëtarët tanë janë autentikë dhe jo mashtrues.

Ne jemi shumë të hapur për politikat tona. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi na pyesni!

Si administratorë, edhe profilet tona janë këtu. Gratë tona janë këtu. Ne kemi një interes të veçantë për të ofruar një mjedis autentik, të sigurt dhe të frytshëm për komunitetin poligam.